amsterdam

Makelaars offertes Amsterdam

Makelaars hanteren veelal verschillende tarieven voor hun werkzaamheden. Door het opvragen van offertes bij de makelaars krijgt u een goed beeld van de onderlinge verschillen in prijs, kwaliteit en dienstenpakket.

Offertes van makelaars in Amsterdam

makelaars offertes amsterdam
Makelaars Offertes Amsterdam

De prijzen die makelaars hanteren zijn over het algemeen vrij transparant; echter zodra je de dienstverlening van verschillende makelaars in Amsterdam onderling wilt vergelijken ontstaat er een heel ander beeld. Ja, als je alleen op de verschillen in prijs selecteert, zie je dat de commissie die makelaars in Amsterdam berekenen aan hun klanten uiteenloopt van 1% tot soms wel 3% van de koopsom.

Voor dit voorbeeld nemen we dan even een huis met een verkoopprijs van 500.000 euro. Als je hierover 1% commissie aan de makelaar moet betalen, kost je dat 5 duizend euro. Echter, bij de makelaar die 3% rekent is dat al 15.000 euro.

Nou, zul je misschien denken, dan is de keuze snel gemaakt. Ik kies de makelaar in Amsterdam die maar 1% rekent, dat is immers een besparing van 10.000 euro ten opzichte van de makelaar die 3% rekent.

Vergelijken van offertes voor het totale dienstenpakket.

Maar vergeet niet dat niet alleen de verschillen in prijs tussen de makelaars winst kunnen opleveren, en denk eerder aan het vergelijken van offertes voor het hele dienstenpakket. Want bekijk het eens zo: Goede foto’s laten maken, het verkoopklaar maken van het huis, een bouwkundige keuring laten uitvoeren, adverteren op websites als Funda, de koopakte opstellen etc. Maar wat zit er nu in de prijs en wat niet?

offertes vergelijken makelaars amsterdam
Vergelijken van het hele pakket loont altijd

Het vergelijken van offertes van makelaars in Amsterdam is pas zinvol als je vergelijkt op het hele dienstenpakket. Als bijvoorbeeld een makelaar aangeeft dat de commissie die hij berekent 1% bedraagt, maar hij of zij rekent wel extra kosten voor zaken als adverteren, foto’s maken en verkoopklaar maken, dan kan die 1% die hij of zij berekent toch een stuk duurder uitvallen.

Ontvang gratis offertes van makelaars uit Amsterdam

Op makelaarsoffertes.com helpen we dagelijks kopers en verkopers aan de beste deal. Dus bij ons vergelijk je niet alleen op prijs zoals elders vaak het geval is, maar op het volledige pakket aan diensten die de makelaars aanbieden.

Op deze manier ben je verzekerd van goede dienstverlening, een eerlijke prijs en bovenal een uitstekende deal. Ik hoop dat we jou ook mogen helpen met offertes van makelaars in Amsterdam.

We helpen je graag verder, uiteraard gratis en 100% vrijblijvend. Je betaalt niets en je zit nergens aan vast. Probeer het ook, je hebt niets te verliezen.